Wednesday, December 23, 2009

Rindu kat domok² dan bacin² Baba.

Lately, i miss them so much.





And of course, i miss their mom, too.

Cant wait to see them this looooong weekend.

4 comments:

muor76 said...

rindu membuatkan kite bertambah sayang kat seseorang

Hazwani said...

Alamak, bile dh ade anak mmg wifey jadik last eh?? Hmm...
Anyway, comel2 la dorang ni.. :)
selamat menikmati hujung minggu dgn dorang..

Hambali ® said...

bro muor76: Sangat setuju ....... bukan setakat sayang, ... cinta lagi hehe.

Wani: Haha itu dah semacam jadi lumrah orang bernikah. Baik Laki/Bini, bila dah ada anak, biasanya desktop wallpaper opis / skrin telefon pun boh gambaq anak je .... dah kurang dah boh gambaq Laki/Bini masing-masing. Tapi bukan makna tak cina lagi dah ... hehe ... susah nak terang benda ni ha.

Hazwani said...

Heheh. Anak tu pun bukti cinta antara hubby/wifey kan...

zaman mak ayah saya dulu belum popular lg gmbr digital/henpon sume nih.. tak merasa la muke saya tertayang kat henpon/desktop mereka..

tapi skrg, dorang dah start bising terasa rumah jadi sunyi time kami takde.. dh besar2 sumenye.. kalau mak ayah saya ada blog gaknye, ape la yg mereka tulis ye.. seronok baca blog bertemakan keluarga ni..