Wednesday, March 26, 2008

o2 XDA Flame up for sale !

Salam and greetings to all !

Kita berehat sekejap pasai politik ni. Sat saja, bukan berenti teruih.

Hari ni, ada iklan di sini.

Tawaran istimewa.

Kami INGIN menjual PDA kami berjenama o2 model o2 Flame. Dipakai sejak bulan Mei 2007. Didatangkan khas dengan manual instruction dan jugak kelengkapan lain seperti charger, hands free, AV cabel, CD dan sebagainya.



Mengapa harus tertarik dengan tawaran ini?

- Harga yang ditawarkan adalah RM2200 sahaja berbanding sekiranya anda melihat "owner" lain yang turut ingin menjual PDA mereka serta jika anda melihat harga di kedai.
(MURAH! dan masih boleh dirundingkan).

- Masih di bawah jaminan sehingga Mei 2008.

- Didatangkan sekali esklusif dengan sarung berkulit jenama KRUSELL® (jaminan seumur hidup).




- Skrin dan paparan BESAR (3.6-inch TFT VGA LCD)

- Skrin yang dilindungi dengan screen protector. Tiada calar pada skrin.

- Memori onboard bersaiz 2GB.

- dan PERCUMA ! Memori kad luaran jenama Kingston bersaiz 2GB. Dengan 4GB jumlah keselurhan saiz memori (2GB onboard + 2GB memory card), o2 Flame ini mampu menjadikan ruangan storan anda luas bagaikan angkasa. Anda boleh menyimpan pelbagai video 3gp, mp3, gambar dan sebagainya !!

Spesifikasi mengenai o2 XDA Flame ini anda boleh dapati di sini.

Klik link di bawah untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai o2 Flame ni.
Mobilehornet
Mobile & Wireless Group (MWG)

Berminat? Ingin tahu dengan lebih lanjut? Jika YA anda boleh :

1. Meninggalkan mesej di ruangan komen di bawah
2. Boleh hubungi kami menggunakan YM! id
milo_ais_bungkus_ikat_tepi
3. Email kami di alamat roti_kosong_banjir@yahoo.com



Ada UMPHH !



Menawan!



Didatangkan khas dengan sarung kulit Krusell ®



Bergaya !



Pandangan sisi.



Pandangan sisi sebelah lagi.



Kellas gitu !!


Sekali lagi, bagi yang berminat, jangan malu untuk :
-hubungi kami melalui ruangan komen; ATAU
-email terus ke roti_kosong_banjir@yahoo.com.

6 comments:

rumet said...

hoishhh.... apa reason for sale?
haaa... hang jawab atas sebab2 kerajaan baru je aku dah bule agak dah sebab apa!
hahahaha

Hambali ® said...

hish tadak aaa.
saja la nak tukar selera.
kalo sapa2 berkenan habaq mai la.
tang harga bley "slow talk lagi tu"

ah tok said...

sistem barter boleh. Tukar ngan dopod pocket PC. Baru beli Jan 2008

Anonymous said...

kenapa nak jual?? nak tukar selera dgn model ape?

Pewaris Reformasi said...

aku tgk kat 1 laman tu ada link nama yusman hambali..seingat aku ni nama senior aku kat seri indera dan derma dulu..so saja la mai singgah..

dah hebat dah la ni nampaknya.. :)

Hambali ® said...

kepada anonymous
saja nak kembali pada phone dgn keypad. dah puas dah menaip pakai pen ni. tu saja reason sebenarnya.

prowaris reformasi
wooo terima kasih sebab drop by. tiba2 teringat kat SRK Seri Indera dengan Cikgu besaq terhebatnya iaitu Cikgu Desa bin Yaakob ....