Thursday, July 15, 2010

Cerita sikit pasal fesbuk

Ini cerita pasal fesbuk.

Ada orang. Member lama. Member suam-suam kuku. Dia cuba "add" gua dalam fesbuk. Tapi gua tanak "add" dia. Gua "ignore".

Selang sehari, dia email gua. Pastu dia sound gua sebab tak add dia.

Perhatian pengamal undang-undang yang terbaca blog cikai ini. Gua ada soalan: Boleh ke gua tampaq orang macam ni kalau gua jumpa? (Kalau jumpa la).

7 comments:

nifalnin... said...

sy pun ade sorg kwn... x-bf... sy add dia tp dia x nak approve sy.. sebabnye, awal2 lg dia dah bgtau yg dia takut bini dia bnyk soal jwb klu dia approve sy... 3 kali sy add dia.. 3 kali gak dia reject sy... wakakakakak... so, nampak nau penakutnye kan.... wakakakakak....

azam said...

jumpa luku sket dia tuh hahaha

tasekM said...

kasi add la... dia kekurangan kasih sayang tu... ha ha.

masuk blog hang ni teringat plak yg aku dh lama tak balik mata ayaq.


.

Hazwani said...

ade jugak org buat cmtu kat saya.. eh, dh kene rejek tu faham2 jela kan.. pelik lah manusia skrg nih..

Hambali ® said...

Nifalnin/Wani: Haha ... gua reject dia sebab dia ni dulu ada sejarah hitam ... to be frank, dia ni dulu kaki MLM masa di Univ dan Kaki pinjam duit dan lepas tu buat-buat tak tahu.

Naluri gua merasakan yang tujuan dia dengan tiba2 nak add gua adalah tak lain tak bukan musti nak promote produk. Takpun nak cari donline lagi. Dan gua percaya naluri gua. Hehe

Ajamz: Penampaq lagi best ajamz.

Tasik M: Pa lagi, balik la mata ayaq tu. Aman sentosa. Mata ayaq belah mana? Kampung Simpang Geti?

Hazwani said...

oooo.. ic.. patut lar..

tasekM said...

dak. kampung ngulang.


.