Friday, July 8, 2011

Cerita 2 Beradik

Haritu.
Kakak masuk kelas ballet. Ini kelas pertama kakak. Sebelum ini, dunia kakak hanyalah rumah, astro katun, ibu, baba dan adik. Serta mainan-mainan dan ultraman.

Kali pertama ke kelas, kakak tak kekok langsung. Kenapa ballet? Sebab dia terlalu minat menari dan dia sendiri yang nak ke kelas tu. Bukan dipaksa. Siap mengamuk lepas habis kelas lagi ha sebab tak mau balik. Terpaksa gua pujuk makan McDonald untuk ajak dia balik.

Ok la. Kita enjoy gambar kakak di kelas sana wokeh.



Baru try kasut. Sangat eksaited kakak masa ni.




Selain menari, kakak juga amat gilakan alat muzik.
kompom ini turun dari belah wifey.
dia memang tere main gitar.
gua? gua minat muzik.
tapi gua buta alat muzik ok?




gaya seorang ballerina di hari pertama




tada ....
muka dah masam sebab kelas dah habis
tapi dia tak mau balik








Sementara itu.



yawn.
nampaknya bacin akan mengikut jejak langkah gua
main sukan dan buta alatan muzik

5 comments:

Salam sayang untuk semua... said...

comeinya kakak...mcm cik yusman kecik2 jadi belerina..hahaha...lawak ja bos...

Maymel said...

comelnya kakak ala2 balerina gitu...mahalke ikut kelas ni?

Anonymous said...

comeinya muka yawning bacin..
aku paham perasaan dia..
heheheh
-baizura-

Heidi Shafiq said...

haha.. comelnye name bacin.. :D

Hambali ® said...

puan salam sayang: aiyoooooo tak terbayang saya jadi ballerina. Jadi pak maon goyang twist dlm do re mi nak la jugak. hehe


maymel: rm80 sebulan untuk 4 kelas. hari ahad, sejam. Yang mahal tu benda2 baju die tu. Ade la sikit.


bai: dia hero ... bila kene ikut teman akak gi kelas, memang dia sangap hehe.

Heidi Shafiq: nama bacin sebab bila gomos pipi die sedap ade bau bacin-bacin. :D