Tuesday, August 10, 2010

Sehari sebelum posa

Haritu.

Ke Kuala Lumpur lagi. Simposium Usahawan Wanita 2010 di CIDB Convention Centre, Cheras.

Membawa rombongan Usahawan Wanita bersimposium sambil membuka minda mereka.

Macam-macam ragam. Macam-macam kelaku.

Gua penat. Badan rasa macam nak demam pun ada. Mungkin ini gejala bila terlalu lama berada di Kuala Lumpur. Kas-kas nasi kandar dalam badan jadi hilang. Badan lemah letih dan lesu (3L). Keh keh keh.

Owh ya.

Hari ni 29 Syaaban.
Esok 1 Ramadan.
Esok puasa.
Selamat datang Ramadan.
Malam ni start tarawih.
Rindu nak ke semejid Negeri bawak anak2 dan bini.

Selamat berpuasa semua.
Ampun dan maaf dipohon.
Semoga posa kita diterima.

Terimalah pesan ikhlas dari Penyimpan Mohor Besar Raja²



(Best kerja ni ... Kerja 3 kali saja setahun)


Psst psst: EPL pun dah nak mula ... Manu dah bungkuskan Chelsi 3-1 haritu.

6 comments:

tasekM said...

selamat berpuasa bro...


:)

Hazwani said...

slm ramadhan.. maaf zahir dan batin.. kot2 ader terarse hati dlm komen2 ke pape ke yer..

azam said...

kerja tiga kali setahun. glamer kalahkan mawi

X-weatherman said...

Selamat posa Sme..hang jangan pi drive-through plak nanti..hehehe

Hambali ® said...

TM: Selamat berposa jugak ... jaga2ha jangan sampai batal puasa

Wani: Sama la ye ... eh napa blog dah jadi private dah?

Ajamz: Semua sponsor ma ... dari kepiah sampai la ke capal ...

Suwod: oi ... ni hang sure dah selalu buat keja ni ... p drive through pakai helmet fullface

Hazwani said...

untuk keselamatan negara.. hehe, kalo nk bace meh e-mel nnt sy invite..