Thursday, April 30, 2009

Qaseh dah jadi kakak !

Alhamdulillah. Syukur.

Untuk pengetahuan semua, kami telah selamat menimang cahayamata kedua kami, seorang hero kali ni yang diberi nama Thaqif Hambali pada 7/4/09 yang lalu. Dilahirkan secara operation di Spital Lam Wah Ee, Penang dengan berat 4.2 kg.



Sejurus selepas dilahirkan.


Tu pasal blog pun lama tak berupdate. Tak sempat maaa.

Terima kasih pada kawan-kawan, sahabat yang sms gua tempoh hari.

Apa-apa pun, syukur alhamdulillah. Enjoy the pics. More to come.



Wajah ceria seorag ibu. Terima kasih yang.



Dalam tangki oksigen. Masa tu nafas dia kencang.
Doktor ckp dia dah penat/nak lemas sbb saiz yang "kus semangat" .

Mujoq bat operation cepat.
Alhamdulillah la ni semua ok dah.




Hoho champion champion. 4.2kg ye tuan/puan.



Hero baba. Dah susut sikit dah.

12 comments:

faizura said...

4.2???? uish...dasyat...dasyat....aku tabik spring kat bini hang...kat hang jugak la hehehehe...

tahniah..tahniah!!!!

aku sampai la tak blh nak bayang lagi diri aku mengandung..huhu...takut wooo... :D

LavenderGal08 said...

wah..tahniah

sikulat said...

huih.. semangatnye thaqif.. tahniah Sme..

mudin001 said...

Fuh, beratnya.

Tahniah buat Smey sekeluarga. :)

ajamz said...

tahniah....

Mija said...

Tahniah!!! Semoga semakin bertambah rezeki...

rumet said...

tangki oksigen tu pinjam datuk sheikh muzaffar punya ka??? hahaha

Fatin Helmi said...

4.2kg mmg champion.. uhuhuhu.. take care ye isteri sme.. and tahniah buat sme n isteri.. tade update kah? :D

Encik Munir said...

CONGRATS SME!!!!! tak dan2 nak tunggu aku dah.

X-weatherman said...

Congrats Sme,

Aku nak ligan hang pun nanti sat laa..nak jaga yang sorang nie pun huru-hara..

Hambali ® said...

Hoho
Terima kasih semua. Tocei-tocei.
....

:D

speechless.

disa said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色