Monday, January 28, 2008

Pemandangan dari atas langit




Haritu ada kawan2 kami tanya, macam mana dok di Komtar ni. Best ka ? Lawa ka view dia ? Ok bagi yang bertanya macam manakah view dari bilik kami di Komtar tu, inilah jawapnya:


Nun sayup di atas sana adalah jambatan PP yang masyhur seantero donia. Macam mainan saja nampaknya.





Ni pulak pandangan dari belah jeti/pelabuhan.
- Nampak dak atas sana belah kanan ? Itu la Gunung Jerai di Negeri Jelapang Padi nu.

- Kapai besaq kaler putih kat atas belah kiri sikit tu la "Star Cruise". Ala yang aritu kecoh sat pasai berjudi ataih kapal tu.


Cantik dak? Nanti2 kami bubuh gambaq lagi na. Lagipun ni pakai kamera phone saja ni.

4 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

Bilalah aku dapat panjat Komtar tu...?

:D

phachat said...

ha..... pada pandangan mata aku lak starcruise tu gedabok besor mcm nk langgar aku jek kt cni..... hikhik...

oit, lu bila mau turun jejalan kt opis aku ni pulok???

SME ® said...

incik JP
sila incik JP sila. Sekali sekala dtg penang la plak pekena nasik kandaq. Bleh lawan nasik ambeng tuh hehe.

Phachat
bile nak dtg opis aku ni ??

.::Princess Lulu::. said...

bila ari jumaat saye mesti kena panjat smpai tingkat 45..kikiki~~

guess who???