Tuesday, December 18, 2007

Cerita hari selasa

Assalamualaikum wbt.

Salam takziah buat fahmy dan tariq yang kehilangan ayahanda tersayang pada hari jumaat (14/12/07) yang lepas. Moga-moga arwah ditempatkan di tempat yang sewajarnya di "sana". Sabaqlah banyak2.

Ermm. Sangat sibuk kebelakangan ini. Dengan laporan hujung tahunnya, dengan tu dengan ni. Puhhh mau letih rasa pala ni. Oh ya haritu pelancaran Portal i-serve-u peringkat Negeri Tanjung oleh YB Timb Ketua Menteri telah berjaya dilaksanakan pada 7/12/07 dengan aku sebagai event managernya. Punya la letih tuhan saja yang tau. Jutaan terima kasih pada semua staff dan rakan taulan yang membantu memastikan majlis berjalan lancar.

Akan mula bercuti esok sampaila 25/12 sbb nak ke Johoq mengambik Bubu dan Qaseh. Dekat sebulan dah tak jumpa. Oh ya sesambil tu insyallah akan diadakan majlis cukur jambel Qaseh, pada hari raya Haji. Aih tak sabaq sungguh nak balik ni. Stroller Qaseh suma ada dalam keta aku baru beli dan utk org Johoq, ada jajan2 dan ole2 dari Penang dan tak lupa, Roti Benggali spesel utk org Johoq.

Nanti2 la apdet bergambaq ek? Ada berkoyan gambaq tapi tak sempat nak upload.

Ops sebeleum aku lupa, Selamat Hari Raya Aidiladha.

1 comment:

dali said...

upload gambar lekas! hehehe