Tuesday, July 24, 2007

Durian Balik Pulau

Memandangkan la ni musim deroyan, so posting kali ni menjurus kepada durian jugakla. Durian Balik Pulau nama dia. Aku beli on the way balik dari Balik Pulau lepas attend satu mesyuarat di Pejabat Daerah sana. Isi tebal, kuning pekat, bau yg power, biji halus, pergh tak dinafikan yg Durian Balik Pulau ni adalah antara yg terbaik. Tapi bila mai tang harga tu yg yang tak bleh tahan maaa. Sekali sekala nak try bleh la sebab harga dia (bagi aku) melampau sangat uhuhuhu.



isi kuning tu bang.


memang terbaik tapi harga dia pun terbaik jugak. cis.


nyam nyam. lemak2 manis. pergh meleleh beb.

2 comments:

phachat said...

bape hengget yg terbaik tuh SME?

SME ® said...

dia kira bijik
salu dalam 8-15 inggit sebijik
dan salunya, kalo beli 2 bijik pun dah tak larat makan dah sbb besar + tebal2 isi die